Cupa ATS

GRUPE
OPTIMI
BNT 4 vs. 1 Robert Bosch
Salon Denise 8 vs. 1 Salad Box
Stadt 5 vs. 2 Tuborg
Smartmoving 6 vs. 3 Gold Paper
Villam 3 vs. 4 Blitz.ro
Safety Group 10 vs. 5 Selgros
Bendkopp 3 vs. 0 Fun Curier
EuroGsm 9 vs. 3 De Longhi


SFERTURI DE FINALA
EuroGsm vs. Safety Group
Salon Denise vs. BNT
Smartmoving vs. Bendkopp
Blitz.ro vs. Stadt


SEMIFINALE

-

FINALA MICA

-

FINALA

-

Regulament

Grupele vor fi alcatuite din 6 echipe, calificandu-se in faza superioara a competitiei ocupantele locurilor 1 si 2. Competitia va continua dupa programul mentionat in regulamentul ATS si pe site. Pentru a putea participa in aceasta competitie si pentru a evita nejucarea unor partide, fiecare echipa trebuie sa se inscrie in aceasta competitie.

Avand in vedere modalitatea de participare optionala si dupa stabilirea numarului de echipe din actuala editie de CUPA, se vor efectua trageri la sorti la prima sedinta tehnica a sezonului 6 competitional. Un meci din grupe nu se poate incheia la egalitate. In situatia meciurilor incheiate la egalitate se va trece la executarea loviturilor de la 7m ( cate trei de fiecare echipa ). Astfel echipa care va invinge la loviturile de la 7m va obtine 2 puncte iar echipa invinsa 1 punct. Introducem acest sistem de departajare folosit si de Federatia Romana de Minifotbal la turneele finale, pentru a putea face diferenta la finalul meciurilor din grupe intre echipele cu acelasi numar de puncte. Toate meciurile din CUPA se vor juca intr-o singura mansa. Finala Mica si Finala Mare vor fi jucate in aceeasi zi pe acelasi teren ( pozitie aleasa de comun acord cu echipele prezente in aceasta faza a competitiei ). Castigatoarea acestui trofeu va merge la CUPA ROMANIEI LA MINIFOTBAL.

Prin stabilirea noului format propus si acceptat de majoritatea echipelor din ATS FITLIFE CLUJ - Campionatul Firmelor, vom aplica inca o propunere venita din partea dumneavoastra. La actualele tragerile la sorti ale competitiei vor fi stabilite si urne valorice ( 4 la numar ). Acestea urne vor fi stabilite in functie de pozitiile echipelor in clasamentul "ALL TIME". Fiecare meci din grupe incheiat la egalitate va fi continuat de loviturile de la 7m, echipa invingatoare primind 2 punct iar echipa invinsa 1 punct. Ocupantele locurilor 1 si 2 vor trece in faza superioara a competitiei. SUCCES!